۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۸۰۷۶۲۷
امام‌جمعه کوهدشت:

ماه مبارک رمضان فرصتی طلایی برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی است  

ماه مبارک رمضان فرصتی طلایی برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی است

 
لرستان- امام جمعه کوهدشت با اشاره‌به اینکه ماه رمضان فرصتی طلایی برای اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی است، بر ضرورت توجه ویژه به نسل جدید در ابن ایام تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سپهوند، امام جمعه کوهدشت، امرور در جلسه شورای فرهنگ عمومی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به نسل جدید، اظهار داشت: برای اثرگذاری فرهنگی پایدار، باید برنامه‌های متنوع، جذاب و متناسب با نیازهای فکری و اجتماعی نسل جوان طراحی و اجرا شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معنوی ماه مبارک رمضان افزود: ماه رمضان فرصتی مناسب و ارزشمند برای تبیین معارف دینی است و می‌توان با برنامه‌ریزی هدفمند، فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی متعددی را در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی برگزار کرد.

امام‌جمعه کوهدشت، حلقات صالحین فعال را از جمله ظرفیت‌های مؤثر فرهنگی دانست و تصریح کرد: حلقات صالحین شجره‌های طیبه‌ای هستند که با فعالیت مستمر در سطح مساجد، نقش مهمی در تعمیق باورهای دینی، ارتقای بصیرت فرهنگی و تربیت نسل متعهد ایفا می کنند.

ارسال نظرات